Kamis, 15 November 2012

udod, Obama elnök rendben van a muzulmán

esett a grace Egyiptomban forradalom alatt az Arab tavasz sokan aggodalmukat, milyen új kormány lehet átvenni. Néhány azt javasolta, hogy a katonai óta többnyire a kontroll, és a barátok az Egyesült Államokkal, hogy mi volt, ekiosku.com beli nem kell aggódni. Plusz, sokan e főiskolai hallgatók, akik a forradalom kezdődött is mérsékelt muzulmánok vagy nagyon liberális, elfogadja az összes vallás. Más spekulánsok azt javasolta, hogy a muzulmán testvériség lehet átvenni, és mi legyen óvatos, amit mi szeretnénk az új rendszer.
Sokan azt mondta, mi nem kell aggódni, és hogy mindent lenne jó. Ma a muzulmán testvériség átvette, és már nem olyan sima, mint azt reméltem, és a testvériség nagyon jól szervezett, és jól körülárkolt politikailag. Ők az irányítást, azt, hogy a szabályokat, és ez az út, ez lesz a jövőben a jó idő. Mit jelent ez az Egyesült Államok és a diplomáciai erőfeszítéseket? Nos mi már kissé visszautasították a muzulmán testvériség, és kérte, hogy kedvesen hozam a szabály.

Ők természetesen szeretném, hogy továbbra is az áramlás a pénz, és rájönnek, hogy ezek a felelős a Szuezi-csatorna, és arra kérik, hogy ne küldött számukra pénzügyi támogatást ha azt akarjuk, hogy a barátok. Bármit szeretnénk tudna talán tárgyalásokat az ár. Ahonnan én jövök az úgynevezett zsarolás, de a Közel-Keleten ez közhely, és talán itt az ideje a mi kap hozzászokott ez. Amikor elnök Barack Obama ment Egyiptomba, és tett egy nagy beszéde a Nobel-Békedíjat kapott ez volt a forradalom, amely véget ért a testvériség átvétele előtt.

A Rand Corporation kitesz egy érdekes kutatás papír címmel; "A muzulmán testvériség, az ifjúsági és következményei, az Egyesült Államok elkötelezettségét," Jeffrey Martini, Dalia Dassa Kaye és Erin York. A jelentés szerint, van egy muzulmán testvériség ifjúsági osztály és;

"A gyermekek nem válhat a szervezet teljes jogú tagjai, de lehet partner, a testvériség, a szervezet scout programon keresztül. Amikor elérik a középiskolai, lehet építeni a MB diák szakasz, és kezdődik a folyamat válik a szervezet teljes jogú tagjai. A titkárság minden egyiptomi kormányzóságok és az ifjúsági titkár feladata erősítő kötvények fiatalabb tagjai, új tagok toborzása, és készül a párt ifjúsági a jövőbeni vezetés között."

A jelentés és a RAND Corporation kutatás papír nem említem, hogy a fiatalok és a vezetés közötti kölcsönhatás hasonló-hoz az ókori Görögország hagyomány, amikor a kötés. Azonban ez nyugodtan mondhatjuk. Mint tudod, Obama elnök rendben van a muzulmán testvériség vezető szerepet tölt be az egyiptomi és a módszereket használnak ilyen vezető fenntartsák az idő, van megjelölt hozzászólások, közel-keleti utazásai során.

Nem az összes muzulmán testvériség ifjúsági általában kap együtt vezető muzulmán testvériség létrehozását. Néhány rutinszerűen kérdés hatóság mégis, azok, akik szünet el nem találják magukat a testvériség tagjait a jövőben, de hogy a végén az élettartam politikai ellenzék. Sok tekintetben talán meg kell legyen óvatos amit akarsz, a következő alkalommal, amikor van egy felkelés és forradalom, valahol a világon. Mi nem számít mi csirkék, mielőtt azok kikelnek, és nem kéne elvár-a kedvező eredmény.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar